Corona Matata – Sommer i Danmark

Kirsten Skjold - Blogger og Foredragsholder

Corona Matata – Sommer i Danmark

Sommer i Danmark og solen gør hvad den kan
Sådan skrev Steffen Brandt på Kys Bruden albummet i 1996. Ja ja, det kan da godt være at solen gør hvad den kan, men jeg synes fandme ikke det er godt nok. Stort set hele dette kongerige har fået smadret deres ferieplaner pga. freaking Corona, men vi har alle trøstet hinanden med at sommer i Danmark jo også kan være rigtig dejligt… Og det kan det faktisk – men ikke når regnen pisser ned.

Der findes ikke dårligt vejr – kun forkert påklædning
Det er da simpelthen det dummeste jeg nogensinde har hørt. Når det kommer til ferie – så er regnvejr bare altid skide træls – uanset om man er iført vaders eller sommersko. Det er selvfølgelig korrekt at det hele bliver endnu mere træls, hvis man enten fryser eller er våd – men er det ikke lige meget? Det eneste sjove ved regnvejr i ferien er at hoppe i vandpytterne – og det bliver man jo også træt af efter et par dage. Hvor pokker er den globale opvarmning, når man lige står og mangler lidt af den?

Den koldeste juli måned i 32 år
I går så jeg i nyhederne, at 2020 bliver rekordår forstået på den måde, at det bliver den koldeste juli måned i 32 år. Det er jo bare skønt, når vi nu alle er tvunget til at holde ferie i Danmark. De danske museer sætter besøgs-rekorder og danskerne glemmer alt om afstand og håndsprit, når vi står som sild i en tønde på de små Corona-gratis færger til landets øer. Det er jo selvfølgelig godt nok at der er gang i de danske hjul, det må da glæde vores statsminister, der på landsdækkende tv, rådede alle danskere til at blive i Danmark i denne sommer.

Sommer i Danmark 2021???
Øh, det bliver et NEJ TAK herfra – og jeg håber inderligt at det bliver et rungende NEJ TAK fra det meste af den danske befolkning. Lad os tro på at det atter er muligt – og forsvarligt – at rejse ud og opleve verden i 2021. Lad os drømme os til oplevelser, storslået natur og bedre vejr. Lad os lægge de vildeste planer og opfylde hengemte drømme, for Corona har lært os andet end at spritte hænder. Corona har lært os at livet er kort og at friheden til at rejse ikke er en selvfølgelighed. Men drømmene har Corona ikke kunne tage fra os, så mit Corona Matata må være: Drøm dig ud i den store verden, planlæg og bestil hellere i dag end i morgen. Så er der noget at glæde sig til, mens den danske sommerregn slår mod ruden.

Følg mig på Instagram @ kirsten_skjold

 

Ingen kommentarer

Tilføj din kommentar