25 års jubilæum i Gislev

Kirsten Skjold - Blogger og Foredragsholder

25 års jubilæum i Gislev

I dag er det den 1. marts – og dermed præcis 25 år siden at jeg startede i verdens bedste rejsebureau. Mit jubilæum blev markeret med åbent hus i onsdags, hvor jeg havde den skønneste dag. Kollegaer, i verdensklasse, havde pyntet mit kontor med flag, balloner og ikke mindst unicorns. Vores mødelokaler var forvandlet til festlokale, med smukt pyntede borde plakater (af mig i forskellige yngre versioner) på væggene samt en super lækker buffet. Der kom gæster fra øst og vest – og nord og syd. Jeg modtog et væld af lykønskinger, krammer, skønne gaver og vidunderlige kort. De to direktører holdt et par fantastiske taler, der både berørte at jeg var uformelig, besværlig og tung at danse med! Alt sammen fremført på bedste humoristiske vis – lige i min ånd:) Jeg havde også forberedt et par ord – og dagens højdepunkt var det stående bifald. WOW – love you guys.

To swipe or not to swipe..

Igennem dagen hørte jeg adskellige versioner af sætningen: “Du er en uddøende race”. Forstået på den måde at i vore dage er der ikke mange der arbejder samme sted i 25 år. Dette fik mig senere til at fundere over, om vi mon er på vej hen mod en levemåde, hvor vi med et enkelt swipe vælger til eller fra – ikke bare på dating sites – men også med resten af vores liv. Er vi på vej derhen, hvor det er unormalt IKKE at skifte job hver 3-5 år? Hvor partneren bliver skiftet ud, så snart den dampende nyforelskelse har lagt sig? Hvor bilen og boligen skiftes jævnligt, fordi den er for lille eller for stor? Hvor hunden aflives, fordi det er skide træls at gå med den? Har vi så travlt med at udvikle os på job og privat, at vi vælger, at vælge fra, i stedet for at vælge til – og udvikle os der hvor vi nu en gang er? Er vi blevet mere overfladiske? Eller er vi blot mere selvudviklende?

Jeg er stolt over min rejse – og især stolt over dem som jeg deler den med

Det må være op til den enkelte, at finde den rigtige vej igennem den jungle af valg vi stilles over for hver eneste dag. Hvis jeg ikke havde fået lov til at udvikle mig på mit arbejde, havde jeg jo heller ikke holdt i 25 år i samme firma. Jeg er taknemmelig for at have fået lov til at udvikle mig – og udvikle rejser. Udefra set fremstår jeg muligvis som grå og kedelig, fordi jeg hænger fast i det samme job og den samme bolig og samme alt mulig. Men jeg kan godt lide at være hvor jeg er – ikke swipe hverken til højre eller venstre – men bare være her og få det bedste ud af alt det skønne i mit liv. Jeg elsker mit job – og elsker især mine kollegaer, det er dem der får dagen til at blive god – og stiller op med krammer når dagen er skidt. Jeg er stolt over min rejse med Gislev, der har varet i 25 år. Der har været mange andre gæster med på rejsen – nogen er stået af før mig – andre er stået på senere på end mig – skønne mennesker som hver især har været en del af mit udvikling. Af hjertet TAK til alle der bidrog til at gøre mit 25 års jubilæum til en helt fantastisk dag.

 

Kommentarer: 6

 1. Eva siger:

  Endnu engang tillykke med jubilæet, Kirsten… og for dine super velskrevne , tankevækkende og let forståelige blogs. DU ER BARE SÅ SEJ OG HELT I GENNEM EN EVIGT FIGTHENDE POSITIV TÆNKENDE KVINDE..TRODS AL DIN MODGANG

  • Kirsten Skjold siger:

   Kære søde Eva
   1000 tak for dine dejlige ord, dem blev jeg meget glad for❤️
   Kram❤️❤️

 2. Britt siger:

  Gode betragtninger Frk Skjold – det går lige i hjertet. Og i øvrigt selv tak

  • Kirsten Skjold siger:

   Tak Britt, og tak for at du læser med❤️❤️❤️❤️
   Kram

 3. Helene siger:

  Tak for en dejlig, levende beskrivelse af din super-dag, Kirsten. 🙂

  • Kirsten Skjold siger:

   1000 tak – det var en skøn dag, som jeg vil være evig taknemmelig for

Tilføj din kommentar