Livet er en rejse

Kirsten Skjold - Blogger og Foredragsholder

Livet er en rejse

 

En blog om at rejse og om den største rejse af dem alle – nemlig livet selv.
Da jeg var barn drømte jeg om at prøve at flyve til varme himmelstrøg og bo på et flot hotel. Jeg drømte om eventyr og om at opleve fjerne egne. Nu sidder jeg så her, 49 år gammel, med utallige rejser i bagagen. Jeg har rejst over det meste af kloden, dog mest i Nordamerika, som jeg har besøgt mere end 75 gange. For 14 år siden lærte jeg, at den vildeste oplevelse i mit liv, slet ikke fandtes ude i den store verden – men derimod inde i min voksende mave. Det at blive mor til mine to skønne børn, der i dag er 14 og 12 år, har været den største rejse af dem alle og jeg er aldrig mere lykkelig, end når jeg er på eventyr, med de to jeg elsker allermest. Jeg håber at jeg med denne blog kan inspirere dig til at kigge på din hverdag med nye positive øjne og få det bedste ud af den rejse som er dit liv. 

Velkommen til min blog!

Følg mig på instagram (@kirsten_skjold) – så går du ikke glip af nye indlæg – og det vil gøre mig så glad, at få dig som følger:)

 

Kommentarer: 10

 1. Lisbeth siger:

  Fantastisk læsning

 2. Trine siger:

  Selvfølgelig skal du blogge!!! Du har for vores familie på 5 været en kæmpe støtte i vores rejseliv og rejsevalg – og dette gælder både for vores rejser som par eller familie. Du har en kæmpe viden om alt fra `need` til `nice` to know og en utrolig god fornemmelse for lige netop vores ønsker koblet til verdens muligheder. Du inspirerer til, at livet bliver en rejse. TAK og held og lykke med din blog.

 3. Rikke siger:

  Endnu en skøn historie med masser af humor. Nyder at læse med herinde ❤

 4. Lønne Hundebøll siger:

  Hold da op, var det ikke fordi jeg har prøvet at rejse, på flere af de ture, som du har arrangeret, og ved at det er super godt tilrettelagt, ja så ville jeg nok være betænkelig, ved at lade dig arrangere en ferie.
  Fornøjelig læsning.

  • Kirsten Skjold siger:

   Hej Lønne
   Jeg er ret sikker på at det er blog-indlægget “Tyskland – det er da noget man bare køre igennem” som du referere til. Det gik ikke skide godt for mig med at arrangere en sviptur til Berlin – men vi blev endnu en gang en oplevelse rigere:) Tak fordi du læser med.

   mvh
   kirsten

 5. Alexander siger:

  😀

Tilføj din kommentar