Vi drog mod vest… Vedersø Klit Badehotel

Kirsten Skjold - Blogger og Foredragsholder

Vi drog mod vest… Vedersø Klit Badehotel

Takket være Corona, så må ferien i år afholdes i Danmark. Lige præcis Danmarksferie er ikke umiddelbart min spids-kompetence, men efter et par dage ved Vesterhavet, må jeg dog indrømme at Danmark faktisk er ganske dejlig – når det ikke altså ikke regner… Efter at have tjekket vejrudsigten besluttede jeg at rive et par dage ud af kalenderen og invitere min gamle mor med på mini-roadtrip ned langs med den jyske vestkyst. Min mor er helt tosset med naturen ved Vesterhavet, så det var ret skønt at kunne overraske hende med en miniferie i det jyske. Vi startede med at køre direkte til Hanstholm – og så derfra begynde vores lille eventyr ned langs med kysten. Vi gjorde frokoststop i Nr. Vorupøre og min mor fyldtes med glade minder, mens vi betragtede fiskerbådene på stranden og nød et lækkert stjerneskud.

Vedersø Klit Strand indbyder til lange skønne spadsereture.

Vedersø Klit Badehotel

Efter mange fine oplevelser langs kysten ankom vi til Vedersø Klit Badehotel. Jeg havde bestilt et af deres store værelser med altan og udsigt til klitterne. Det var skønt at rigtig rart at komme ind på hotellet og blive budt velkommen af et veloplagt og serviceminded personale. Vores ønske om at bo i stueetagen, så min mor ikke skulle gå på trapper, var efterkommet – og ligeledes bordreservation i hotellets restaurant samt bestilling af morgenmad. Værelset var meget stort og rummeligt og alt var rent og lækkert. Det kunne måske have været indrettet i lidt mere badehotel-stil, men bortset fra det, så var det et skønt værelse. Det var ret dejligt at smide sig med benene oppe og nyde den skønne udsigt fra altanen. Klitterne med marehalm og lysende hvidt sand indbød til en spadseretur og efter få minutter lå det brølende Vesterhav for vores fødder.

Aftensolens bløde lys ved Vedersø Klit.

Sol, sand, strand og vand – en kvinde og en… is

Her hvor klitterne møder den bredde strand og det brusende hav, er der ro til lange spadsereture. Der er ikke mange mennesker og snart har man det hele for sig selv. Lyden af bølgerne er berusende og vinden får håret til at flyve rundt, så den indre trold træder frem. Den friske luft giver god appetit, hvilket var meget heldigt, for maden i hotellets restaurant var udsøgt og rigelig – det var ligefør der ikke var plads til dessert. Det ville have været en katastrofe – for hotellets nærmeste nabo er meget passende et is-hus. Ingen ferie uden is – og med den rare fornemmelse af is i maven må jeg konstatere at Vedersø Klit Badehotel har givet mig den bedste hoteloplevelse i Danmark nogensinde. Jeg har boet på mange hoteller – men atmosfæren her er usædvanlig skøn – og så endda til en meget overkommelig pris. High five til Vedersø Klit Badehotel – jeg vil med glæde komme igen.

Følg mig instagram @ kirsten_skjold

Vedersø Klit.
Man føler sig velkommen og godt tilpas på Vedersø Klit.
Pæne, rummelige og super rene værelser. Hotelsnobben var meget tilfreds.
Den udsøgte middag levnede knap nok plads til en is fra is-huset ved siden af hotellet.
Lækker portions-anrettet morgenmad var en fin afslutning på et skønt ophold.

 

Ingen kommentarer

Tilføj din kommentar